Возач механичар - Кичево

 • Објавен пред 9 месеци
 • АМСМ
 • Активен до 17.03.2018
 • Позиција: Возач/управувач
 • Локација: Кичево

КЛУЧНИ РАБОТНИ ОБВРСКИ:

 • Помош на пат, Шлепување и Сервисни услуги (автомеханичарки, автоелектричарски работи)
 • Тестирање и Дијагноза на возила
 • Директен контакт со корисници

 

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

 • Средно образование ССС – Машински, Електротехнички техничар
 • Работно искуство од: автомеханика, автоелектрика, дијагностика на системите на моторните возила, возач на товарно возило-камион, најмалку 1 години
 • Возачка дозвола за Б и Ц категорија (ќе се смета за предност Е)
 • Основно познавање на MS Office
 • Основно познавање на Англиски јазик и/или Германски јазик (ќе се смета за предност)

 

СПОСОБНОСТИ И ПОТРЕБНИ ПРОФЕСИОНАЛНИ ВЕШТИНИ:

 • Тимска работа
 • Свесност за безбедноста на работа
 • Практично учење
 • Способност за работа во динамична средина
 • Ориентираност кон корисниците

 

 

Доколку сакате да ни се придружете и да станете дел од нашиот успешен тим, ја очекуваме вашата кратка биографија и мотивационо писмо на македонски јазик во електронска форма да ни ја доставите на vrabotuvanje@amsm.com.mk со назнака РАБОТА – Возач механичар База Кичево, најдоцна до 27 март 2018.

 

Само избраните кандидати ќе бидат контактирани.

 

КЛИКНИ