Продажен персонал - Струмица

ЗЕНДОЛИНО МАРКЕТИ има потреба од продажен персонал

  •  персонал за продажба

ПОТРБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

  •  завршено средно образование
  •  со и без работно искуство

ЛИЧЕН ПРОФИЛ

  •  љубезност и комуникативност
  •  одговорност во работата
  •  способност за тимска работа

Контакт

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »