техничар, магационер

  • Објавен пред 2 месеци
  • МФ Сеалс ДООЕЛ Скопје
  • Активен до 19.10.2019
  • Позиција: Електро/машински техничар
  • Локација: Скопје

Вработување на техничко лице за работа во магацин

КЛИКНИ