Оператор на CNC машина

Активни огласи од Профил Интернационал ДОО:

Работници во производствен процес

ПРОФИЛ ИНТЕРНАЦИОНАЛ ДОО е компанија лоцирана во индустриската зона во Илинден, Скопје, чија дејност е изработка на ПВЦ декоративни и сендвич панели. Поради зголемен обем на работа, Друштвото има потреба од вработување на:

ОПЕРАТОР НА CNC МАШИНА

Потребни квалификации:

  • Претходно работно искуство,
  • Активно познавање на апликациите SheetCam, Corel Draw, Mach 3 и Autocad,
  • Организираност и одговорност,
  • Способност за тимска работа.

 

 

КЛИКНИ