Приготвувач и продавач на брза храна

 • Објавен пред 5 месеци
 • МОГО ИНВЕСТ
 • Активен до 27.05.2017
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

МОГО БУТИК ЗА ХРАНА И ПИЈАЛОЦИ

 

ИМАМЕ ПОТРЕБА ОД ВРАБОТЕНИ НА ПОЗИЦИЈА:

 • ПРИГОТВУВАЧ НА ХРАНА;

 

КВАЛИФИКАЦИИ:

 • најмалку ССС;
 • претходно работно искуство ќе се смета за предност;
 • комуникативни способности
 • подготвеност за тимска работа;
 • добри организациски способности;

 

НУДИМЕ:

 • Пријавени на неопределено време;
 • Месечен надоместок со можност за зголемување на месечниот надоместок;
 • Храна и пијалок;

 

Доколку сакате да бидете дел од нашиот тим, Ве покануваме да аплицирате.

Вашето CV испратете го на mogoinvest@mail.com, или контактирајте не на +398 78 984 672
 

НАПОМЕНА:

 • Со Вашето доставување на CV се согласувате истото да биде задржано во нашата база на кандидати во времетраење од 12 месеци.
 • Апликациите без фотографија нема да бидат разгледани!
КЛИКНИ