Гипсари

 • Објавен пред 5 месеци
 • БАУЕР БГ ДОО Скопје
 • Активен до 29.05.2017
 • Позиција: Градежник и мајсторски работи
 • Локација: Скопје

БАУЕР БГ ДОО има потреба за следната работна позиција:

 

ГИПСАРИ

2 (два) извршители

Потребни квалификации:

 • Завршено средно стручно образование 
 • Претходно 2 годишно работно искуство во струката
 • Возачка дозвола Б категорија

 

Личен профил:

 • Самоиницијативност и одговорност при извршување на работни задачи
 • Организираност, исполнителност и педантност
 • Препознавање на приоритети
 • Способност за работа под притисок
 • Тимска работа
 • Лојалност, чесност и дискреција

 

Плата ќе биде утврдена во договор во зависност од искуството и способностите. 

Својата професионална биографија CV може да ја испратите на aplikaicja.bauerbg@gmail.com

КЛИКНИ