Стручно лице за безбедност при работа

За компанијата: Еуромак-Контрол е стручно оспособена и специјализирана контролна организација, основана во 1999 во Скопје како друштво за техничко испитување, контрола на квалитет и квантитет и консалтинг. Еуромак-Контрол... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 2 недели
  • ЕУРОМАК-КОНТРОЛ
  • Активен до 27.07.2021
  • Позиција: Обезбедување
  • Локација: Скопје

Стручно лице за безбедност при работа.

 Кандидатот треба да ги исполнува следните критериуми:

  • да има положен Стручен испит за безбедност при работа во Министерство за труд и социјална политика,
  • да има завршено високо образование (технички факултет)
  • познавање на работа на компјутери
  • активно управување со возило (Б - возачка дозвола).

Потребно е кандидатот да биде флексибилен во извршување на работните обврски, да поседува способност за организација, комуникативност, лојалност, истрајност, работа во тим и брзо и ефикасно завршување на зададените работни задачи.