Оператор / Call Center

За компанијата: Телешоп Македонија. Производи за: здравје, убавина, домаќинство, фитнес, со реклама на ТВ. повеќе за компанијата »

Оператор за излезни повици во кол центар и маркетар за социјални медиуми

Опис и барања:

Телешоп е меѓународна компанија за ТВ шопинг, која е успешно активна во повеќе земји низ Европа.

Телешоп наоѓа и развива иновативни производи кои го олеснуваат секојдневието и решаваат проблеми, особено во секторите за  домаќинство, кујна, фитнес, слободно време, здравје и убавина.  

Ние правиме максимални напори да ја ажурираме и подобруваме нашата понуда на континуирана основа.  

Заради проширување на дејноста, имаме потреба од вработување на персонал за позицијата:

 • Оператор за излезни повици во кол центар 
 •  Маркетар за социјални медиуми

Ние нудиме:

 • Работа со полно работно време
 • Стимулативно наградување, поврзано со продажните резултати.
 • Работа во динамичен и одговорен тим
 • Обука
 • Можност за напредување во кариерата.

Ние очекуваме од вас:

 • Одлични комуникативни и презентирачки вештини
 • Развиено чувство за продажба и ориентираност кон постигнување финансиски резултати
 • Организираност и самодисциплина
 • Стремеж кон нови знаења и самоусовршување
 • Компјутерска писменост
 • Познавањето странски  се смета за предност
 • За позицијата Маркетар за социјални медиуми потребно е претходно работно искуство на соодветната работна позиција

Ако сакате да бидете дел од нашата екипа, ве молиме испратете понова слика и CV на  [најави се за да го видиш е-маилот] . Во маилот да се наведе работната позиција за која аплицирате.

На интервју ќе бидат повикани само кандидатите кои ќе бидат избрани по разгледувањето на сите пристигнати пријави.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »