Возачи-Доставувачи

За компанијата: Kolid Foods е една од водечките дистрибутивни компании за производи за широка потрошувачка во Македонија. Kolid Foods е основана во 1991 година како мала приватна компанија. Во 1994 година, Kolid Foods... повеќе за компанијата »

ВОЗАЧИ-ДОСТАВУВАЧИ
Потребни квалификации:
 Минимум завршено средно образование
 Претходно работно искуство ќе се смета за предност
 Возачка дозвола Б + Ц – категорија
 Место на живеење Скопје
Одговорности и задачи:
 Одговорен за навремена и точна достава на производите до крајната цел
 Внимателна испорака на производите
 Одговорен за протокот на документацијата
 Уредно чување на возилото, грижа за техничката исправност на возилото
 Се грижи за хигиенската исправност на возилото
 Извршува сродни работи по налог на претпоставен раководител
Личен профил:
 Комуникативност, организираност и одговорност
 Динамични лица, насочени кон остварување резултати
 Флексибилност за работа на терен
 Способност за тимска работа
 Способност за работа со дадени рокови и работа под притисок
 Позитивен став и брзина во работењето
Ние нудиме:
 Работно време од понеделник до петок
 Викенди и државни празници не се работи
 Редовна исплата на плата и К-15
 Месечни бонуси
 Пакет производи за Нова Година, Велигден
 Воведување во работата со обука

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »