Лице за продажба на машини за обработка на дрво.

  • Објавен пред 8 месеци
  • СуперОрто
  • Активен до 15.07.2018
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Лице за продажба и испорака на машини за обработка на дрво.

Локација на продажниот салон: Населба Влае

Потребни квалификации и вештини:

-  Одговорна и комуникативна личност

- Желба за работа и напредување

- Презентациски способности

- Б категорија

Одговорности и задачи:

-          Продажба на клиенти (советување, стекнување нивна доверба и ориентирање во пазарот на продуктите).

-          Активности поврзани со процесот на продажба.

-          Извршување на работни задачи поврзани со секојдневното функционирање на продажното место.

-          Испорака на производи доколку е потребно.

 

Услови:

  • Почетна плата 17.000 денари
  • Службена кола за превоз
  • Обука за производите и oбука за продажба
  • Работно време – пон-пет 09-17ч саб 09-14ч
  • Со и без работно искуство

Сите заинтересирани испратете CV na cvradek.mk@gmail.com

КЛИКНИ