Продавачи – Скопје – City Mall

За компанијата: Просветно дело како компанија е формирана на 16 април 1945 година, врз основа на Решението на Президиумот на АСНОМ, од 31 март 1945 година, со задача да печати и издава книги, списанија и публикации со... повеќе за компанијата »

ПРОСВЕТНО ДЕЛО  вработува продавачи –  Скопје – City Mall

Потребни квалификации:

  • Минимум ССС
  • Динамична и иницијативна личност
  • Посветеност, лојалност и одговорност

 

Работни задачи:

  • Продажба, прием и изложување на роба

 

Од кандидатот очекуваме:

  • Способност за работа во тим.
  • Самоиницијативност, исполнителност и чесност.
  • Организираност и одговорност.

 

Заинтересираните кандидати да ја пратат својата биографија на e-mail: [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »