Сервисер за нови вилушкари

  • Објавен пред 6 месеци
  • Штраус Компани ДООЕЛ
  • Активен до 29.01.2019
  • Позиција: Електро/машински техничар
  • Локација: Скопје

Со наша едукација се обучувате да извршувате редовни сервиси и проверки на вилушкари.

Англиски јазик - предност 

Познавање на елементи од вилушкари и работно искуство - предност 

КЛИКНИ