Продажен асистент

За компанијата: Тук Тук е роден во 1994 година, промовиран од страста на основачите, создавајќи близок и забавен бренд за деца. Денес можеме да кажеме дека станува збор за многу повеќе од бренд за детска гардероба. Тук... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • ДТУ Лебедови
 • Активен до 28.07.2021
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

Tuctuc & Friends  има потреба од професионална, комуникативна и креативна особа која сака да биде дел од нашиот тим. 

Опис на работата:

 • Примање и изложување на робата по правила на компанијата
 • Следење на асортиманот и залихата
 • Водење на пропратна документација
 • Работа на каса
 • Услужување на потрошувачи
 • Одржување на хигиена во малопродажен објект

Ви нудиме:

 • Можност за напредок и професионално усовршување
 • Позитивна работна атмосфера
 • Месечни бонуси во однос на остварени таргети

Услови:

 • Минимум ССС степен стручна подготовка
 • Пожелно претходно работно искуство на исто или слично работно место
 • Познавање на работа со компјутер
 • Одговорност и организираност во работата
 • Комуникативност, љубезност, лојалност, амбициозност и тимска работа.

Рокот за пријавување е 10 дена од денот на објавување.

Mail: [email protected]

Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесен избор.