Доставувач - Куманово

За компанијата: Hello Post - најдобрата и најголема компанија за достава во Македонија! Hello Post нуди достава на писма, пакети и габаритни пратки. Hello Post има канцеларии во 36 градови низ Македонија и секојдневно ја опслужува целата земја! Најдобар партнер за било кој бизнис, домаќинство, е-трговија... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • Хелло Пост ДООЕЛ
 • Активен до 28.01.2022
 • Позиција: Дистрибутер/комерцијалист/набавки
 • Локација: Куманово

Активни огласи од Хелло Пост ДООЕЛ:

Курир - Курир - Возач со Ц Категорија - Администратор Штип

Најголемата специјализирана компанија за достава во Македонија, објавува оглас за следната работна позиција во Куманово:

ДОСТАВУВАЧ за реон Куманово

Квалификации:

 • Минимум средно образование
 • Солидно познавање на градот и околните места
 • Искуство со теренска работа
 • Возачка дозвола Б категорија
 • Искуство со користење на мобилен уред

Опис на работни задачи:

 • Достава на пратки на терен, со користење на службено возило, службен велосипед или мопед и достава на поштенски пратки пеш.
 • Активно пребарување на теренот во врска со дополнителните информации и податоци за адресите и известување за истите со пополнување на извештаи и останати потврди за извршена достава
 • Преглед на извештаите на дневна база
 • Активна поддршка на тимот во дадениот реон
 • Грижа за опремата за работа
 • Предавање и примање на поштенските пратки, писма и пакети
 • Одржување и архивирање на документација

Доколку сакате предизвик, лесно се прилагодувате, имате позитивен и професионален пристап кон работата Ве молиме испратете ја Вашата апликација (CV)  преку полето АПЛИЦИРАЈ, со назнака „ Достава Куманово” во насловот на пораката.  

Напомена:

 • САМО апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.
 • Апликациите без назнака нема да бидат разгледани!
 • Потребно е кандидатот да е со место на живеење за реонот за кој аплицира.
барај огласи за вработување » барај останати огласи »