Магационер

 • Објавен пред 10 месеци
 • ПТД Анхоч Дооел
 • Активен до 03.10.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

ПТД Анхоч Дооел има потреба од следната работна позиција:

Магационер

Основни услови за вработување:

 • Минимум ССС
 • Познавања од современата ИТ технологија
 • Познавање на пишан и говорен Англиски јазик
 • Високи комуникативни способности
 • Aмбициозност, динамичност и способност за тимска работа
 • Постојано живеалиште или постојан престој во Скопје или околината

Доколку сте заинтересирани, Ве молиме да ја потполните  пријавата за вработување и да доставите Ваше CV (кратка биографија со слика) на адреса rabota@anhoch.com со назнака за кое работно место аплицирате. 

Кандидатите кои ќе бидат одбрани за информативен разговор ќе бидат дополнително контактирани.

Ви благодариме однапред на Вашата апликација.

КЛИКНИ