Доставувач реон Гостивар

Плата од 18.000 ден.

За компанијата: Hello Post - најдобрата и најголема компанија за достава во Македонија! Hello Post нуди достава на писма, пакети и габаритни пратки. Hello Post има канцеларии во 36 градови низ Македонија и секојдневно ја опслужува целата земја! Најдобар партнер за било кој бизнис, домаќинство, е-трговија... повеќе за компанијата »

Вработуваме доставувач реон Гостивар.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »