Бренд Менаџер

 • Објавен пред 6 месеци
 • HILL International
 • Активен до 28.01.2020
 • Позиција: Доктор и медицински персонал
 • Локација: Скопје

Хилл Скопје за својот клиент, компанија која е реномиран регионален лидер во областа на фармација, бара самостојна, организирана и проактивна личност за позицијата:

 

                                                                                Бренд Менаџер 

 

Квалификации:

 

 • ВСС – дипломиран фармацевт или доктор по медицина/ стоматологија  
 • Минимум три години искуство во промоција на фармaцевтски производи
 • Искуство во креирање и извршување на маркетинг план, вклучително план за продажба, клучни индикатори на перформанси, SWOT анализа, критични фактори на успех, ќе се сметаат за предност
 • Познавање на англиски јазик 
 • Одлично познавање на MS Office
 • Возачка дозвола Б категорија – активен возач
 • Одлични комуникациски и презентациски способности 
 • Организираност и одговорност кон доверените работни задачи
 • Динамичност, флексибилност и самоиницијативност

 

Одговорности:

 

 • Креирање и имплементација на маркетинг планови и реализација на зададени цели согласно компаниската стратегија
 • Понуда, промоција и презентација на фармацевтски производи од реномиран производител
 • Секојдневна посета, развој и одржување на односите со доктори и фармацевти
 • Редовни извештаи за спроведените активности
 • Организација и учество на стручни собири
 • Следење и анализа на фармацевтскиот пазар

 

Компанијата нуди одлична можност за професионален развој во динамична средина за амбициозни професионалци кои сакаат да бидат дел од интернационален бизнис кој е фокусиран на секојдневна грижа за здравјето на луѓето. 

 

Работното време за оваа позиција е од 08:30 до 16:30 часот. Неделното работно време е од понеделник до петок.

 

Доколку ги исполнувате условите и верувате дека сте вистинската личност за наведената работна позиција, испратете кратка биографија најдоцна до 27.01.2020, со назнака за позицијата. 

 

 

 

                                                              E – mail: prijava@hill-international.com.mk

                                                                                        www.hill.mk 

                                                           Хилл Скопје, Анастас Митрев 26/4, 1000 Скопје

                                                                             тел/факс: 02/3296-481

КЛИКНИ