продавачка

  • Објавен пред 3 месеци
  • Крш
  • Активен до 15.06.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Специјализирана продавница за играчки и бебешка опрема Крш бара мотивирана и комуникативна особа за работа

 

КЛИКНИ