Дивајн: АРХИТЕКТ

  • Објавен пред 11 месеци
  • Дивајн Зоран ДООЕЛ
  • Активен до 23.07.2017
  • Позиција: Архитект и ентериер
  • Локација: Скопје

ДИВАЈН Проектирање и инженеринг за потребите на својата производствена линија за мебел објавува оглас за АРХИТЕКТ со завршено релевантно високо образование и најмалку 5 години претходно работно искуство во областа во проектирање и изведба на ентериери и екстериери, како и дизајн и производство на мебел.

 

 

При аплицирањето задолжително е кандидатите да достават сопствено портфолио или истото да го достават на увид.

 

 

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат наведените квалификации потребно е да достават (по пошта или e-mail) кратка биографија (CV) со наведување на позицијата за која аплицираат и скорешна фотографија, најдоцна до 25.07.2017 год. на:

 

ДИВАЈН Производство за мебел,

ул. Борис Трајковски бр. 316, 1000 Скопје 

e-mail: careers@divajn.com

www.divajn.com

КЛИКНИ