Финансии и администрација

За компанијата: Компанија за прозводство на висококвалитетни барови, чоколади и појадоци повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 4 недели
  • BAR & BREAKFAST FACTORY
  • Активен до 05.05.2021
  • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
  • Локација: Скопје

Основни работни задачи и одговорности

  • Подготовка и анализа на финансиски извештаи
  • Подготовка на документација, прием и издавање на фактури
  • Водење евиденција за набавки и издавање на роба
  • Спроведување на останати административни активности

Кандидатите со завршено високо образование од областа на економијата ќе имаат предност.