Вработување на комерцијалист

Активни огласи од Раде Кончар Контактори и Релеи ДОО Скопје:

Вработување на комерцијалист

Компанијата Раде Кончар - Контактори и релеи - Скопје има потреба од 1 Комерцијалист со средно образование за работно место Продажба на домашен пазар.

Кандидатот треба да поседува комуникациска способност, да има познавање од работа со компјутерски програми(Word,Exel), да има возачка дозвола од Б категорија како и желба за тимска работа.

КЛИКНИ