Готвач/ка

За компанијата: ПАВ МОТИВИ преку иновативни и сеопфатни услуги, Ви овозможува креирање на успешни работни односи, без оглед дали се работи за постојани или привремени работни позиции. Ние вистински ја разбираме важноста... повеќе за компанијата »

 

Мотиви Вработување за свој клиент, објавува оглас за:

 

ГОТВАЧ/KA со работно искуство ( одговорни, културни и сериозни кон работните обврски).

 

Потребни квалификации:

  • Минимум завршено средно образование,
  • Со  работно искуство.

 

Личен профил:

  • Одговорна и лојална личност,
  • Љубезност и педантност, со позитивен став,
  • Самоиницијативност и посветеност на работата,
  • Смисол за одржување на ред и хигиена,
  • Професионален однос
  • Тимска работа.

 

Ние нудиме:

  • Одлични и динамични услови за работа,
  • Усовршување и одлична заработка.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »