Вработување

  • Објавен пред 3 месеци
  • Y-London Ramstore Mall
  • Активен до 14.06.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Y-London Ramstore Mall:

Продавач

Y-London Ramstore Mall има потреба од продавачка со 6-часовно работно време.

Веднаш пријавена. Плата - по договор.

За подетални информации посетете не во Ramstore Mall или на тел.број 02/3228538, 070/365394.

КЛИКНИ