Продавач/ка

За компанијата: Боива Трејд ДООЕЛ Скопје е фирма основана во 2007 година,основна дејност е малопродажба на храна,пијалоци и цигари.Стопанисува во три објекти лоцирани во Дебар маало и Карпош 1, и брои 15 вработени повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 2 недели
  • Боива Трејд ДООЕЛ
  • Активен до 14.10.2021
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Boiva Trejd  ima ptreba od prodazen personal

-personal za prodazba 

-lokacija Debar maalo  Orce Nikolov 143

-lokacija Karpos 1    Branislav Nusik 19

POTREBNI KVALIFIKACII

-zavrseno sredno obrazovanie

-so i bez rabotno iskustvo

LICEN PROFIL

-Ljubeznost i komunikativnost

-odgovornost vo rabotata

-sposobnost za timska rabota

PLATA

-nudime kompetativna plata ,po dogovor

Kontakt

076-423-500  Zarko

[најави се за да го видиш е-маилот]