МОНТЕР НА МЕБЕЛ

Фирмата Југоекспорт Стил Скопје е основана во 1991година. Југоекспорт Стил е фирма чија дејност е продажба на мебел за секаква употреба. Нашата компанија нуди мебел за сечиј вкус, од странско но и домашно производство. Моментално фирмата има над 40 вработени. 

Во моментов имаме потреба од проширување на својот тим, на позиција: " МОНТЕР НА МЕБЕЛ "Лицата ќе работат на терен или во нашите продажни салони и ќе вршат монтажа на мебел од реномирани производители.

Потребни калификации на кандидатот: 

Образование - ССС

Со или без работно искуство (работно искуство е предност) 

Личен профил на кандидатот: 

Самоиницијативност при извршување на работните задачи 

Способности за организација, индивидуална и тимска работа 

Способност за работа под притисок

Компанијата Југоекспорт Стил нуди:

Работа во стабилна фирма

Многу добра финансиска стимулација

Можност за напредок

Заинтересираните кандидати да ја достават својата CV (кратка биографија)  најдоцна до 31.09.2017 на  e-mail: info@jugoexportstil.com.mk

КЛИКНИ