Унапредувач на продажба

 • Објавен пред 6 месеци
 • Колид Фудс
 • Активен до 15.01.2019
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

-Унапредувач на продажба за реон Скопје 

Услови:

 • Завршено средно образование, ВСС ќе се смета за предност,
 • Претходно работно искуство ќе се смета за предност,
 • Возачка дозвола Б категорија (активен возач).

 

Личен профил:

 • Мотивирана и стабилна личност,
 • Флексибилност за работа на терен,
 • Способност за индивидуална и тимска работа

Напомена:

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

Вашата професионална биографија (CV) и писмо за мотивација можете да ги испратите

на следниот мејл

a.stefanovic@kolid.com

КЛИКНИ