Стручни соработници (медицински претставници)

За компанијата: Компанијата Демакс Нова е основана 2002 година од кога е постојанo присутна на македонскиот пазар за додатоци во исхраната. Од 2006 година е генерален регионален застапник за производите на британскиот производител на додатоци во исхраната, HeathAid. повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 2 недели
  • Демах Нова
  • Активен до 25.01.2022
  • Позиција: Фармацевт/фармацевтски техничар
  • Локација: Цела Македонија
  • Телефон: +38925200694

Фармацевтската компанија ДЕМАКС НОВА ИНТ од Скопје објавува оглас за вработување на:

2 стручни соработници (медицински претставници) за територија на РС Македонија:

Потребни квалификации:

- високо образование (медицински, фармацевтски или стоматолошки факултет),

- активно познавање на англиски јазик,

- одлично познавање на MS Office,

- положен возачки испит (Б категорија)

- место на живеење во Скопје.

Вештини и способности:

- одлични комуникатори, аналитичари и организатори,

- стручност и елоквентност, енергичност,

- претприемачки дух, успешно продавање на производ или услуга,

- справување со работа под притисок, исполнување таргети,

- задолжително претходно работно искуство  при групни презентации и работа на терен.

Нудиме:

- работа во динамична средина, млад тим од стручни лица, добри услови, врвна обука, можност за докажување на вашите професионални способности, интернационална кариера.

Одговорности:

- презентирање и промоција на ОТЦ препарати и диететски суплементи преку редовни посети на лекари и фармацевти.

Сите заинтересирани кандидати да достават CV, фотографија и мотивационо писмо на македонски јазик на e-mail: [најави се за да го видиш е-маилот]

Огласот трае до 31.01.2022 година.

барај огласи за вработување » барај останати огласи »