Дистрибутер на роба

Почетна нето плата - 18000 денари + можност за бонуси  и напредување на повисоки позиции


Краток опис:

  • Извршува сите работи поврзани со уредна припрема и достава  на роба до дистрибутери по градови во Македонија.
  • Проверка и подготовка на роба според документи и нарачки
  • Организација и утовар во возило согласно план за испорака
  • Навремена достава до дистрибутерите
  • Споредни работи врзани со магацин, складирање и достава


Потребни квалификации:

  • Важечка возачка дозвола Б категорија без забрани и казни
  • 3 години работно искуство на иста (предност) или слична работна позиција

Работно време:

  • Понеделник - Петок од 08.30 - 17 часот


Вашите апликации испратете ги на следната e-mail адреса: manager@exide.mk или преку копчето АПЛИЦИРАЈ.

КЛИКНИ