Техномаркет вработува возач со Ц категорија за Скопје

Потребни квалификации:

  • Поседување возачка дозвола Ц-категорија, активен возач (минимум 2 години),
  • Минимум ССС,
  • Пожелно е претходно работно искуство во достава на производи,
  • Познавањето на англискиот јазик ќе се смета за предност.

 

Што нудиме: 

  • Работа во смени,
  • 6 дена во неделата,
  • 40 часа неделно работно време. 

 

Изборот ќе се врши во рок од 45/90/120 дена, во зависност од бројот на пријавените кандидати.

 

Доколку сте заинтересирани за интересна и динамична работа, а воедно го поседувате потребното образование, квалификации за успешно извршување на работните задачи, испратете ја вашата кратка биографија на e-mail: vrabotuvanje@tehnomarket.com.mk,  со назнака: Оглас за возач.

КЛИКНИ