Архитект

  • Објавен пред една недела
  • ДЕЛШОП
  • Активен до 01.12.2020
  • Позиција: Архитект и ентериер
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

ДЕЛШОП Скопје објавува оглас за вработување на АРХИТЕКТ

 

Потребни квалификации, вештини и способности:

 

ВСС - архитектонски факултет

Минимум 1 година работно искуство од областа на проектирање

Овластување Б за проектирање

Одлично познавање на англиски јазик

Задолжително познавање на AutoCAD, Microsoft Word и Excel

Искуство во проектирање на градби и објекти од различни типови и категории

Познавање и искуство во проектирање, контрола и синхронизација со други фази на проектирање

 

Заинтересираните кандидати кои ги исполнуваат горе наведените услови потребно е да испратат резиме (CV) и референтна листа  на изработени проекти на е-маил адресата ristova.hr@gmail.com најдоцна до

15. 12.2020 година.

 

 

Kандидатите од потесниот избор ќе бидат повикани на личен разговор.

 

КЛИКНИ