Професор по англиски јазик

ОПИС

Едукативниот центар има потреба од професори по англиски и германски јазик.

Потребни документи:

  • диплома за завршено соодветно образование
  • кратка биографија
  • препораки за претходно работно искуство

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

  • високо образование - англиски јазик (наставна насока)
  • искуство во настава со деца и возрасни
  • познавање на работа во Excel, Word
  • примена на креативни и иновативни техники на учење

Е-ПОШТА: contact@johnsonacademy.edu.mk

КЛИКНИ