Плакатер - лепење и монтажа на рекламни постери

  • Објавен пред 3 месеци
  • Лид Комјуникејшнс
  • Активен до 15.04.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Лид Комјуникејшнс фирма која поседува светлечки реклами (билборди) во Скопје и Охрид

Има потреба од плакатер со следните квалификации:

- Да не биде постар од 27 години и да не работел во последните 3 месеци.

- Да не се плаши од висина (работа на скала)

- Возачка дозвола Б категорија (ќе се смета за предност)

Сите заинтересирани може да испратат Cv на нашата е-маил адреса info@lead.mk

Избраните кандидати ќе бидат повикани на интервју.

КЛИКНИ