Магационер

За компанијата: Компанија ЕЛИНГ ДОО Увоз – Извоз Скопје, со дејност трговија на големо со електро материјали, на македонскиот пазар постои веќе 27 години. повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 2 недели
  • Елинг
  • Активен до 25.11.2022
  • Позиција: Магационер
  • Локација: Скопје
  • Телефон: +38922770500
  • Веб: www.eling.com.mk/

(преземи го огласот како PDF)

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »