Mагациoнер во Скопје

За компанијата: МАГРОНИ ДОО - Скопје е една од водечките македонски компании за производство и дистрибуција на природна минерална и природна изворска вода, освежителни безалкохолни и алкохолни пијалаци. повеќе за компанијата »

МАГРОНИ ДОО - Скопје е една од водечките македонски компании за производство и дистрибуција на природна минерална и изворска вода, освежителни безалкохолни и алкохолни пијалаци.

Нашиот успешен тим има потреба од извршител за позицијата:

                                                           Работник во магацинот во Скопје

Кандидатот ќе биде одговорен за:

 • Прием и издавање на готов производ во магацин за готов производ
 • Логистичка поддршка на секторите за продажба и дистрибуција
 • Одржување на хигена во магацинот и просторот околу магацинот

Барања за позицијата:

 • Средно образование
 • Задолжително искуство со работа на компјутер
 • Одговорност, комуникативност и способност за работа во тим
 • Работно искуство на слична позиција ќе се смета за предност

Компанијата нуди:

 • Стимулативен финансиски пакет
 • Дополнителни бонуси
 • Обуки и можност за професионално напредување
 • Динамична и професионална работна средина
 • Тимска атмосфера

Доколку ги исполнувате горенаведените услови и верувате дека сте вистинската личност за наведената работна позиција, испратете ја Вашата биографија на [најави се за да го видиш е-маилот] , најдоцна до 27.11.2023.

Избраните кандидати ќе бидат контактирани за понатамошно интервју.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »