Персонал за во кујна

  • Објавен пред 12 месеци
  • TD OSKAR KP DOOEL
  • Активен до 15.06.2019
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Ресторан ИРСКИ ПАБ -  ГТЦ  има потреба од:

1. Готвач/ка

2. Помошник  готвач/ка

3. Хигиеничар/ка за во кујна

 

Потребни квалификации:

а. Претходно работно искуство (може и минимално)

б. Педантност, колегијалност и посветеност на работата

в. Флексибилност за работа во смени

г. Тимска работа

 

Плата по договор.

 

Сите заинтересирани кандидати може да достават свое CV на e-mail oscarkp@t.mk.

Контакт  од 08-16 часот  на тел.02 3128289, и 071 228985

 

КЛИКНИ