КАСИЕР/ПРИЕМ НА НАРАЧКИ

 • Објавен пред 6 месеци
 • Мотиви
 • Активен до 26.01.2020
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Приватна агенција за вработување Мотиви, за потребите на свој клиент, фаст фуд ресторан лоциран во Сити Мол вработува

 

КАСИЕР/ПРИЕМ НА НАРАЧКИ - 1 извршител

 

Потребни квалификации

 • Минимум ССС
 • Подготвеност за работа во тим и две смени
 • Претходно работно искуство се смета за предност

 

Опис

 • Прием и испорака на нарачки
 • Наплата на нарачки
 • Работа во две смени (09:00 - 15:30 и 15.00 - 22.00 часот)
 • 6 дена во неделата

Што нудиме

 • Обезбеден оброк
 • Годишен регрес
 • Платен годишен одмор од 20 дена 

Апликациите (вклучувајќи и CV со фотографија) треба да бидат доставени на е-пошта kariera@motivi.mk или директно на KARIERA.mk. Последен датум за аплицирање е 26.01.2020.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесниот круг, ќе бидат повикани на интервју.

КЛИКНИ