Продавач/ка

Плата од 25.000 ден. до 35.000 ден.

За компанијата: Детското царство - издавачката куќа Медија планет. Нашите изданија пред се сѐ наменети за деца и за родители. повеќе за компанијата »

Активни огласи од МЕДИЈА ПЛАНЕТ ДОО:

Продавач/ка

Трговско издавачка куќа,поради проширување бара:

  • 2 продавачи/ки (постојано вработување),
  • 3 презентери/ки со и без работно искуство од 20 - 30 год.

Дополнителни информации на тел. 077/426-021 маил: [најави се за да го видиш е-маилот]

Ние ви нудиме:

  • Редовни месечни примања, додатоци и бонуси за успешно исполнети резултати,
  • Обуки, тренинзи, можност за постојан развој и професионално усовршување,
  • Пријатно работно опкружување.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »