FacebookN/A likes
TwitterN/A followers
InstagramN/A followers

Соработници

 • Објавен пред 11 месеци
 • ПРОМО
 • Активен до 16.04.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Реон : Скопје

Поради зголемен обем на работата се

Распишува оглас за прием на

5  нови соработници

 

 • Почетна заработка : 22,000 ден. + дополнителни вариабилни бонуси
 • Комплетна едукација
 • Можност за напредување
 • Оптимално и динамично работно опкружување

 

Кандидатите потребно е да имаат:

 

 • Завршено мин. С.С.С.
 • Со и без работно искуство
 • Поседување возило (возачка дозвола Б-категорија)

 

испратете го Вашето CV на

email: infocompany.sk@gmail.com

                    Интервју  задолжително на 16.04.2018 г.

КЛИКНИ