Правник

 • Објавен пред 3 недели
 • Бонанца Урбан
 • Активен до 27.02.2024
 • Позиција: Правник
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Бонанца Урбан:

Градежен инжинер

Друштво за градежништво и услуги БОНАНЦА УРБАН ДОО Скопје, објавува оглас за ПРАВНИК.

Бонанца Урбан е брзорастечка инвеститорска компанија во стамбени згради со големо портфолио на реализирани проекти.

Локација: Скопје

Потребни квалификации: 

 • Завршен правен факултет
 • Работно искуство од областа на правото 
 • Организираност и посветеност 
 • Комуникациски вештини 
 • Возачка дозвола Б категорија
 • Способност на работа во Microsoft office 

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »