Дистрибутер за реон Штип

За компанијата: МАГРОНИ ДОО - Скопје е една од водечките македонски компании за производство и дистрибуција на природна минерална и природна изворска вода, освежителни безалкохолни и алкохолни пијалаци. повеќе за компанијата »

Активни огласи од ДТУ МАГРОНИ ДОО Скопје:

Дистрибутер за реон Скопје

МАГРОНИ ДОО - Скопје е една од водечките македонски компании за производство и дистрибуција на природна минерална и природна изворска вода, освежителни безалкохолни и алкохолни пијалаци.

Нашиот успешен тим има потреба од извршител за следната работна позиција:

Дистрибутер за реонот Штип

Кандидатот ќе биде одговорен за:

  • продажба и наплата на реон во Штип

Барања за позицијата:

  • Средно образование;
  • Возачка дозвола од Ц категорија;
  • Постојано живеалиште во горенаведениот реон;
  • Одговорност, комуникативност и способност за работа во тим;
  • Работно искуство на слична позиција ќе се смета за предност.

Доколку ги исполнувате горенаведените услови и верувате дека сте вистинската личност за наведената работна позиција, испратете ја Вашата биографија на [најави се за да го видиш е-маилот]  или јавете се на телефонскиот број 076484230, секој работен ден од 8 до 16 часот, најдоцна до 23.6.2022.

Избраните кандидати ќе бидат контактирани за понатамошно интервју.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »