Агент за продажба

 • Објавен пред 10 месеци
 • Бион Консалтинг ДОО
 • Активен до 25.09.2017
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Бион Консалтинг ДОО:

Агент за продажба

Отворена е работна позиција за B2B продажба во компанија од областа на софтвер и маркетинг.
Директна продажба, работа на терен.

Кандидатот треба да поседува:

 • комуникациски и преговарачки вештини,
 • да биде одговорна, мотивирана и стабилна личност,
 • подготвен за самостојна работа,
 • харизматичен, енергичен и проактивен,
 • способност за организација и планирање на време.

Задолжително познавање на:

 • MS Office 
 • Англиски јазик ќе се смета за предност.

Работно време - флексибилно

Месечни нето примања - плаќање по учинок.

Сите заинтересирани може да испратат CV со слика преку полето Аплицирај.

Напомена: Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

КЛИКНИ