ПРОДАВАЧ/КИ

  • Објавен на 8.2019
  • Miss spice accessories
  • Активен до 28.08.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Miss spice accessories:

ПРОДАВАЧ/КИ - Скопје

Miss spice accessories има потреба од продавач/ки.

Потребни квалификации: 

  • комуникативна, ведра и амбициозна личност
  • предност ќе имаат кандидатите со работно искуство

Ние нудиме:

  • фиксна плата + бонуси
  • 40 работни часа неделно

Вашите апликации испратетѕе ни ги на следниот е-маил:

aneta.missspiceaccessories@yahoo.com

КЛИКНИ