Електричар - електротехничар (енергетичар)

 • Објавен пред 6 месеци
 • ДГТ "ЖИКОЛ " Струмица
 • Активен до 23.04.2017
 • Позиција: Електро/машински техничар
 • Локација: Скопје

Електричар - електротехничар  ( енергетичар ) 3 извршители

Потребни квалификации:

 • Со или без работно искуство,
 • Предност имаат кандидатите со работно искуство на иста или слична позиција,
 • Пожелно е познавање на читање на електро шеми.

Личен Профил:

 • Флексибилнос
 • Одговорност и вредна личност
 • Организираност
 • Мотивираност и превземање на иницијатива

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови потребно е да го достават своето CV на vrabotuvanje@zikol.com.mk  контакт телефон 071 23 88 79

КЛИКНИ