Продавач на ексклузивнa мобилна галантерија

  • Објавен пред 11 месеци
  • Мастер Протекшн
  • Активен до 15.11.2017
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

ПРОДАВАЧ на ексклузивна галантерија за мобилни уреди со место на вршење на работните задачи во Скопје (Skopje City Mall) 

 

Потребно образование, работно искуство, квалификации и вештини: 

  • Завршено минимум средно образование,
  • Познавње и афинитети за мобилна технологија,
  • Претходно работно искуство во продажба ќе се смета за предност, 
  • Познавање на работа со компјутер, MS Office, Internet Explorer,
  • Познавањето на англискиот јазик ќе се смета за предност.

 

Доколку сте заинтересирани за работната позиција, испратете ја Вашата кратка биографија со фотографија и мотивационо со назнака: “Оглас за продавач на галантерија за мобилни уреди”. на contact@masterprotection.mk

КЛИКНИ