Персонал за продажба

  • Објавен пред 6 месеци
  • ORBIS
  • Активен до 26.02.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

ОПТИКА ОРБИС 

има потреба од персонал за продажба 

услови 

мин сред.образование

основно поз.анг јазик

основно поз. на работа со компјутери

вашите CV пратете ги на orbis91@unet.com.mk

КЛИКНИ