АПТИВ СЕРВИСЕС МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ СКОПЈЕ: Оператор за финална доработка на готов производ (м/ж)

Оператор за финална доработка на готов производ (м/ж)

За компанијата: Аптив е глобална технолошка компанија која развива безбедни, незагадувачки и решенија поврзани со околината кои ја овозможуваат иднината на мобилноста. Присутни сме во 44 земји, меѓу кои и Македонија каде... повеќе за компанијата »

Активни огласи од АПТИВ СЕРВИСЕС МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ СКОПЈЕ:

Оператор за финална доработка на готов производ (м/ж) - Доставувач на материјали (м/ж)

(преземи го огласот како PDF)

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »