Касиер с. Дебреше, Гостивар

 • Објавен пред една недела
 • Kipper
 • Активен до 21.10.2020
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Гостивар

(преземи го огласот како PDF)

Arkëtar

(Rajoni -f.Debresh,Gostivar)

KIPPER OFRON:

 • Orari i punes: 40 orë në javë
 • Pagë minimale prej 17.500 DEN + bonuse
 • Mundësi e madhe për ngritje të pozitës në punë (zëvendës udhëheqës, udhëheqës)
 • Atmosferë pozitive në punë

Kualifikime të nevojshme:

 • Te ketë të kryer arsim të mesëm
 • Përvojë pune si arkëtar apo të ngjashme (e dëshiruar)
 • Njohuri të punës me kompjuter

Profili individual:

 • Të marë përgjegjësinë dhe seriozitetin e angazhimeve
 • Komunikativ dhe lojal
 • Të mer iniciativa dhe të ketë përqëndrim
 • Punë ekipore

Nëse dëshironi të punësoheni në një pozitë lojale dhe profesionale, keni motiv dhe kërkoni sukses, dërgoni biografinë tuaj (CV) në email adresën e mëposhtme:

career@kipper.mk

plotësoni formular në adresën

kipper.mk/kariera/

ose plotësoni formular në ndonjëren prej marketeve to

КЛИКНИ