Агент во контакт центар

За компанијата: Креди ЈЕС е финансиско друшто кое нуди решенија за микрокредитирање на физички лица со износ на кредити од 3000 до 90 000 денари. Креди ЈЕС ви нуди брзи и поволни потрошувачки кредити со флексибилни рати... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 3 недели
  • Credi Yes Skopje
  • Активен до 14.06.2024
  • Позиција: Телефонски оператор/Поддршка
  • Локација: Скопје
  • Веб: crediyes.mk
  • Facebook: crediyes.mk

Credi Yes е нова, современа брзорастечка компанија во областа на микрокредитирање на физички лица во Македонија. Поради брз раст, развивање и извршување на својата дејност потребен ни е Агент во контакт центар за советување на клиенти за брзи потрошувачки кредити.

Соодветниот кандидат за оваа позиција треба да биде комуникативен, проактивен, одговорен и да поседува мулти таскинг вештини применувајќи ги преку исклучителна услуга на клиенти.

Опис на работно место:

• Презентација на производите и услугите на Credi Yes на сите постоечки и потенцијално нови корисници преку телефон

• Давање на информации на постоечките и потенцијалните корисници за услугите

• Давање техничка поддршка на корисниците

• Пополнување на барања за аплицирање за кредит

• Комуникација со корисниците по дигитален пат (web, mail, chat, social network)

• Конзистентно следење на обврските на клиентите

Квалификации:

• Релевантно искуство од најмалку 1 година на иста или слична позиција

• Одлични комуникациски и организациски способности и добри вештини за продажба

• Одлично познавање на Англиски јазик

• Одлично познавање на MS Office (Excel,Word)

• Образование: Пожелно е ВСС

• Флексибилен кандидат за работно време од понеделник до сабота

Компанијата нуди:

• Корпоративна обука во согласнот со најдобрите практики од оваа област

• Конкурентска фиксна плата, бонуси засновани од постигнати резултати, договор за вработување,

• Можност за брзо напредување во рамките на компанијата

Доколку сакате да бидете дел од нашата компанија, да се развиете како професионалец, да стекнете нови знаења, вештини и способности од областа, Ве молиме испратете ни детално CV со назнака за Агент во контакт центар на нашата е-маил адреса  [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »