Агент за продажба

За компанијата: Компанија за прозводство на висококвалитетни барови, чоколади и појадоци. повеќе за компанијата »

Фирмата Бар енд Брекфаст Доо има потреба од комерцијалист за продажба.

Работни задачи

-Посета на продажни места

- Планирање и организирање на продажни активности; 

- Следење на продажбата и преземање на активности за унапредување на продажбата;

- Развивање и одржување на односи со клиенти, комуникација со постоечки и потенцијални клиенти;

- Одговорна, мотивирана и стабилна личност;

- Способност за индивидуална и тимска работа;

- Флексибилност за работа на терен. 

Кандидатите треба да поседуваат возачка дозвола.

Сите заинтересирани кандидати можат да аплицираат на следната адреса   [најави се за да го видиш е-маилот]

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »