Професор по математика

  • Објавен пред една недела
  • Algoritam
  • Активен до 16.08.2019
  • Позиција: Обрзазовен кадар
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Algoritam:

Професор по социологија

Гимназија Алгоритам вработува наставник по математика на полно работно време. Кандидатите треба да имаат завршено високо образование од соодветната област. Сите заентересирани кандидати треба да испратат кратка биографија на info@algoritam.mk

КЛИКНИ